CONSULTATII ONLINE CU UN PSIHOLOG

Programul de consultații online gratuite s-a încheiat.

Programul de consultații online gratuite a fost derulat ca un serviciu bonus pentru o perioadă limitată: 22 martie - 3 iunie. În acest moment, nu mai preluăm solicitări pentru consultații online gratuite.

Serviciul a fost accesat de peste 135 de persoane din România și din străinătate. Dat fiind cererea foarte mare pentru acest serviciu, vom relua activitatea cât de repede, începând din toamna anului curent. Vom folosi acest răgaz pentru a pregăti lansarea programului de consultații online la scară largă, alături de alte servicii psihologice utile.

Dacă aveți nevoie de o consultație psihologică, la cabinet sau online, aveți în vedere că activitățile Centrului PAX se desfășoară în regim normal în următoarea perioadă. Pentru serviciile permanente de evaluare psihologică și psihoterapie, consultați: paxonline.ro. Pentru noutăți legate de activitățile centrului PAX, vă invităm să vizitați și Pagina noastra de Facebook

NOU! Consultații online gratuite pentru evaluarea simptomelor de anxietate și depresie


Centrul PAX, clinica de psihoterapie a anxietății, vă pune la dispoziție posibilitatea de a intra în legătură directă cu un psiholog pentru a discuta despre simptomele cu care vă confruntați.

 

Consultația se poate desfășura la telefon sau pe internet (pe Skype) și poate dura între 20-40 min. Scopul acestei consultații este de a discuta despre simptomele care vă necajesc și de a stabili - dacă este cazul - un diagnostic. La finalul consultației, psihologul nostru vă va face recomandări pentru un tratament potrivit.

 

Consultația se desfășoară în regim confidențial. Nu este necesar să ne oferiți informații personale despre dvs., precum nume, adresa, loc de muncă etc. Este nevoie în schimb să ne comunicați o adresa validă de email și o modalitate de contact direct: telefon sau adresa de Skype.

 

Pe scurt, în cadrul consultației cu psihologul nostru veți beneficia de:

  • O evaluare psihologică completă, pentru simptomele de anxietate și depresie, oferită în mod gratuit;
  • Stabilirea unui diagnostic (dacă este cazul);
  • Îndrumare spre un tratament adecvat (dacă este cazul);
  • Îndrumare spre ce puteți face pentru a vă simți mai bine (indiferent de diagnostic);
  • Vă puteți clarifica anumite întrebări referitoare la simptomele dumneavoastră și la serviciile unui psiholog.

 

Pentru programari: folositi Formularul de contact

După completarea formularului, veți fi contactat/ă de un psiholog din centrul PAX pentru detalii referitoare la consultația psihologică.

 

Psiholog Dr Amalia Ciuca Psih. Dr. Amalia Ciuca
coordonator Centru PAX
click pentru CV

Psiholog Liviu Crisan Psih. Drd. Liviu Crișan
expert Centru PAX
click pentru CV

Psiholog Samuel Bud Psih. Samuel Bud
colaborator PAX

Psiholog Alina Buza Psih. Alina Buza
colaborator PAX

Psiholog Simona Calinici Psih. Simona Calinici
colaborator PAX

Psiholog Alexandra Marian Psih. Alexandra Marian
colaborator PAX

Psiholog Melania Moldovan Psih. Melania Moldovan
colaborator PAX

Psiholog Doris Rogobete Psih. Doris Rogobete
colaborator PAX

Psiholog Ioana Scutelnicu Psih. Ioana Scutelnicu
colaborator PAX

Psiholog Alexandra Spiridon Psih. Alexandra Spiridon
colaborator PAX

Formular pentru solicitarea unei consultatii


Nu se mai fac înscrieri prin acest formular.
Pentru solicitarea unei consultații în regim normal, accesați: paxonline.ro

S.C. COGNITROM S.R.L. este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 27895. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. COGNITROM S.R.L are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: servicii de psihologie.